Processos i convocatòries

Interinitats 2020-21. Tràmit reobert

Reinici del termini de sol·licituds
del 20 de maig al 4 de juny, ambdós inclsosos

>> Accés al tràmit >>

Qüestions importants - Tens més informació a la pestanya de més avall

  • Si ja feres el tràmit entre gener i març o no vols modificar-ne res, no cal que el facis. Si no l'has fet, et recomanam que hi entris i revisis que la informació és correcta.
  • El tràmit és 100% telemàtic. En cap cas no s'ha d'anar a registre.
  • Tota la documentació es presenta telemàticament mitjançant el tràmit. Hi trobaràs l'apartat corresponent.
  • La formació permanent també es presenta en aquest tràmit. No fa falta fer cap altra gestió. També hi trobaràs l'apartat corresponent.
  • Si feres el tràmit i et faltava presentar documentació, torna'l a fer: la documentació es presenta ara telemàticament.
  • Tots els requisits s'han de complir a 31 de març. No ha canviat.
  • La data límit dels mèrits són els expressats a l'apartat del barem que tens més avall.
Llegeix més...

Comissions de serveis 2020-21. Serveis educatius especialitzats. Convocatòria anul·lada per mor de la COVID-19

Convocatòria anul·lada

A la mesa de 29 d'abril la Conselleria ha anunciat que deixarà sense efecte la convocatòria d’enguany per falta de temps a causa que estat alarma va més enlla de 18 de maig.

La Conselleria oferirà als funcionaris que actualment estan en comissió prorrogar-la un any més. Les places que quedin vacants es proposaran a funcionaris que compleixin els requisits. Si així i tot queden vacants, es cobriran amb personal interí en l’adjudicació d’agost.

Resolució de la directora general de Personal Docent de 29 d’abril de 2020 per la qual es deixa sense efecte.

Llegeix més...

STEs vota en contra del projecte del RD d'oposicions

El sindicat vota en contra En la Comissió Permanent del Consell Escolar de l’Estat

El projecte de Reial Decret d’Accés no introdueix modificacions per garantir la consolidació i estabilitat dels interins i ignora la sentència del TJUE

El Projecte de Reial Decret que el Ministeri ha presentat a la Mesa Sectorial d’Educació (20 de març) i el Consell Escolar de l’Estat no soluciona el problema de més de cent mil interins. El Tribunal Suprem i el Tribunal de Justícia Europeu han manifestat en mantes ocasions que el personal interí de llarga durada està en situació d’il·legalitat, en frau de llei. Enfront d’aquesta situació, el govern de Rajoy va signar amb CCOO, UGT i CSIF el mal anomenat “Acord per la millora de l’ocupació pública” el 2017, que pretenia, amb la finalitat de reduir la taxa d’interinitat, treure a Oferta d’Ocupació Pública totes les places ocupades durant més de tres anys per interins. Aquest Acord ha estat una important garrotada per a aquests per tal com ha pretès estabilitzar les places, però no les persones que les ocupen, la qual cosa ha suposat i suposarà l’acomiadament de milers de persones. La majoria de les milers de places que s’estan oferint ja estan essent ocupades per interins que, si no superen els processos selectius, poden veure’s al carrer després de molts anys de prestació de serveis.

Llegeix més...
Pàgina 1 de 49