Comissions de serveis

Comissions de serveis 2019-20 a llocs específics

Informació de la mesa sectorial de dia 15 de març de 2019

A la Mesa Sectorial d’avui s’han tractat diferents qüestions relacionades amb distintes comissions de serveis: per a places de directors de centres de professorat, per a places d’assessors de centres de professorat, per a una plaça docent en el centre d’Aprenentatge Cientificomatemàtic i, finalment, per a una plaça de docent en el camp d’aprenentatge de Formentera.

Des de l’STEI Intersindical hem reclamat que totes aquestes comissions de serveis s’adjudiquin a través de convocatòries públiques, amb el màxim de transparència, amb uns criteris d’avaluació clars i que l’entrevista amb els persones candidates, que forma part del procés de selecció, sigui el més objectiva possible.

En el torn obert de paraula, hem demanat informació sobre el calendari dels processos que afecten el personal docent fins a final de curs també de quan tendrem notícies de l’Acord de millora que va anunciar el conseller Martí March.

Comissions de serveis 2019-20

Encara falten uns mesos per xerrar de les comissions de serveis per al curs 2019-20. Malgrat tot, és ben cert que el que facis al concurs de trasllats podria condicionar-les.

Per això, i tot i que encara no tenim res respecte de la propera convocatòria, hem preparat unes petites indicacions, d'acord amb la convocatòria de comissions de serveis del curs passat.

Llegeix més...
Pàgina 1 de 5